samedi 29 avril 2017

L-Arginiini

Hei vain. Olen uusi tällä palstalla ja hain aikaisemmin otsikon lisäravinteesta infoa tätä kautta.

Olen nyt noin viikon käyttänyt päivittäin ainetta, huolet lisääntyy päivä päivältä. Luin monen sanoneen sekä kaverin (joka suositteli) että kyseinen L-arginiini parantaisi unen syvyyttä, huomasin parina ensimmäisenä päivänä että nukuin kuin tukki (en edes tiedä voiko se niin nopeasti vaikuttaa?) mutta nyt noin viikon jälkeen en ole pariin kolmeen päivään saanut vuorokauden sisällä unta. Aina menee vain pidemmälle tuo unen saanti.

Normaalisti olen mennyt nukkumaan 1-3 aikaan yöllä. Viimeiset kaksi päivää eilen 8-9 aikaan tuli uni (aamulla) ja nyt viime yönä sitä koiranunta sai 7ltä aamulla josta heräsin parin tunnin päästä. Treenauksessa huomaan että jaksan paremmin, sekä myös yleinen olo ei ole paha, keho vain kertoo muuta sillä silmät punoittavat ja päätä särkee juuri tuon unenvähyyden takia.

Tässä vaiheessa en uskalla enään ainetta ottaa ja katson mitä tapahtuu, toivoen että se unensaanti tulee takaisin niinkuin se oli, mutta olisin kiinnostunut kuulemaan onko muilla ollut vastaavanlaisia kokemuksia ns. päinvastoin kuin pitäisi?

-- Jani

Let's block ads! (Why?)



L-Arginiini

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire