jeudi 27 avril 2017

Treeniasiaa "normikehoiluun" kyllästyneelle (5X5, dual/single factor-teoriat, DFHT))

**uusi linkki - geocities alhaalla for good**

http://ift.tt/259D95R

Ylläoleva linkki tarjoaa asiaan vihkiytymättömille paljon, suorastaan helvetin paljon asiaa. Jos kiinnostaa, lukemista riittää pitkäksi aikaa ja kokeilunhalu kasvaa lukiessa.

Jos ei jaksa sukellella pitkään, lukekaa aluksi "novice lifter-single factor version" ja sen jälkeen "dual factor version". Ja sitten DFHT eli dual factor hypertrophy training. Mutta suosittelen ajan kanssa kahlaamaan about kaiken läpi. Ainakin perusselitykset aiheesta - spesiaaliohjelmat eri liikkeille jne voi jättää myöhemmäksi jos ei jaksa lukea.

Kyse erään "pt:n" kootuista threadeista elitefitnessilla.

Virkistävää ja ehkä jollekin jopa silmiä vähän laajemmallekin avaavaa luettavaa. Vaikka ei muuttaisi treenissään mitään, on ehkä hyvä tietää miten maailmalla treenataan eliittiurheilijoita kaikilta saroilta.

Palsta oli valmis hst:lle, ehkä se on valmis myös näille jutuille kun viime aikoina hyvinkin rationaaliset treenisuuntaukset ja vähäjakoisemmat PERUStreenit ovat saavuttaneet ansaitsemaansa suosiota joka vuosikymmenten varrella on päässyt jonnekin katoamaan tältä kapealta segmentiltä jota täällä monet edustamme.

Ironlifen suomennettu tiivistelmä (kiitos!):
LINKKI

EXCEL-LASKURI PERUSVERSIOON (SUOMEKSI):
http://ift.tt/259Du8x

SUORA LINKKI KUVIIN KULMASOUDUN ONE AND ONLY-VERSIOSTA (JS ROW)
TÄSSÄ

GLENN PENDLAY ITSE SELITTÄÄ "MUKAANSA NIMETYN" KULMASOUDUN HIENOUKSIA http://www.youtube.com/watch?v=ZlRrIsoDpKg&list=UUpq5oEORgJ7sR0yglMVcXXA&index=73

Let's block ads! (Why?)



Treeniasiaa "normikehoiluun" kyllästyneelle (5X5, dual/single factor-teoriat, DFHT))

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire