jeudi 27 avril 2017

Miesten orgasmi

Tasa-arvoisen keskusten nimeen kai tästäkin voi jutella, vai onko se vaan irvistys ja ravistus? Puhun nyt orgasmista enkä vain ejakulaatiosta kun joillekkin nämä ei ole synonyymejä. Mulla ainakin muutama kyssäri vaikka lähinnä kai tässä on hyvä naisten kysellä jos tästä on jotain tai miesten puhua mahdollisista ongelmista, ken kehtaa. Voi olla et menee turhan intiimiksi ja henkilökohtaiseksi mut eipä täällä ole ennenkään ujosteltu.

a) Oletko saanut isoa orgasmia ilman ejakulaatiota?
b) Oletko saanut useamman orgasmin putkeen?
c) Ovatko orgasmisi aina samanlaisia vai voitko karkeasti jaoitella ne?
d) Oletko huomannut tiettyä kaavaa tai asiaa joka laukaisee rajuimmat orgasmit/ejakulaatiot?
e) Yleisin syy joka pilaa orgasmin

Ja vastaan tästä nyt nopsaa että :

a) En ole, pari kertaa on tapahtunut ns kuiva tulo mutta tunne ei ole sama. Joskus pystyy jatkaa ja tulee nopeasti sitten "oikeesti" ja joskus taas pitänyt peli viheltää tässä vaiheessa poikki. Ilmeisesti tietynlaisessa tantrassa nimenomaan koitetaan harjoitella tulemista ilman ejakulaatiota. Tästä ei kumminkaan enempää henkilökohtaista kokemusta.

b) Tämä on tapahtunut kohtuu usein ja tietty rytmi / mielentila tai vaikka sitten tapetin väri, aiheuttaa sen että hyvin pian varsinaisen ejakuloinnin jälkeen (noin 5-20sec) voi tulla uudestaan.

c) Vaihtelee hyvin paljon, mutta karkeasti ne super hyvät, hyvät, ok ja vikana "mitä helvettiä"

d) Tämä tuli mieleen naisten orgasmista lukiessa, kun joku nainen sanoi että tietyn treenin jälkeen orkut on parempia ja vahvempia. Ja vaatii viel useita testejä mutta olen myös ollut huomaavinani saman. Corea yms kun on treenannut niin on useammin ainakin sattunut kunnon O:t kohdalleen. Toinen myös itselleni toimiva on ns. pakotettu tuleminen, eli olen ns. passiivisena osapuolena kyseisellä hetkellä.

e) Ehdottomasti kello. Kiire. Tietty stressi tai tieto lapsesta oven takana myös häiritsee mutta pahinta on se kun on kiire, jopa pahempaa kuin väsymys. =)

Jees ei kai mulla muuta =) Tietty jos joku nyt tahtoo kertoa onko joku kova tarve tulla esim naisen naamalle yms? Itselläni ei moista ole mutta onkohan nyt porno netissä vääristänyt ajatusta kun kuvittelen että useat tästä saa kicksinsä

Let's block ads! (Why?)



Miesten orgasmi

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire