mardi 25 avril 2017

Mihin on Suomen bikini fitness menossa?

Huomasin tuolla toisessa ketjussa, joka noihin viikonlopun NFE kisoihin liittyi, että siellä puhutaan tuosta bikinifitneksen hassusta tuomaroinnista tänä vuonna. Mähän vaan harrastelija olen, enkä todellakaan kaikesta tiedä ja oon tähän mennessä jopa ihan fanittanutkin lajia ja kiinnostunut itsekin lavalle kapuamisesta, mut nyt tuli kyllä siellä pari tosi outoa seikkaa...

Ilona Siekkisen ja Eevi Teittisen kysymysmerkkejä jättävästä kunnosta oon löytänyt kyllä juttua ni en ehkä ny enää puhu niistä. Itseäni ehkä eniten hämmästytti kyllä tuo Jutta Kärrin ja Caroliina Kinnarisen homma. Ja en nyt halua ketään kohtaan henkilökohtaisesti hyökätä, nyt puhutaan vaan kunnoista ja siitä mitä sit oikeesti tuolla lajissa arvostetaan Suomessa ja mitä vaikka sit maailmalla arvostetaan. Opettakkaa mua, jos oon ymmärtänyt jotain väärin.

Kerron pienen tarinan. Lauantaina biksun pitkän sarjan Ben Weiderissä (kolmisenkymmentä tyttöö, ulkomaalaisia, Arnoldissa kisanneita kanssa yms) oli kaks suomalaista finaalissa: Jutta Kärri ja Caroliina Kinnarinen. Jutalla aika mageesti lihasta, Caroliinalla ei nyt niinkään ja ainakin kuvia katsomalla sellarit ja leikkausjäljet (sellarin/rasvanpoistoa? toivottavasti ei implantteja) takareisissä jne. Caroliina silti viides ja Jutta kuudes, esiintymisestä ja lookista varmaankin yms kiinni, onhan Kinnarinen kuitenkin hyvä esiintyjä.

Sit SM-kisat. Parisenkymmentä mimmiä siellä oli ja sit eliminaatiokierroksen jälkeen huomataan et Kärri ei ees kävele lavalle parhaan viidentoista joukkoon. Mitä hittoa? Miten ei voi Ben Weiderin kuudes muka SM kisoissa kuulua ees top 15?

Semifinaalissa sit tyttöi laitetaan riviin ja viis parasta kutsutaan. Kinnarinen ei kuulu niihin, joku suurehko mies käy tuomareille jotain selittämässä (näin ainakin kuulin) ja sit yks tyttö viidestä veke ja Kinnarinen äkkiä tilalle?

Kuulin, ku tuomareilta jotain kysyttiin ni vastaus oli kankee "erottu liikaa joukosta" "vähän liian lihaksikas" jne.. Mut miten sit esim. Johanna Hermans voitti oman sarjansa? Hän kuitenkin selkeesti kaikista lihaksikkain ja todellakin erottu joukosta, hyvällä tavalla ainkin omasta mielestä. Melina kanssa ansaitsi voittonsa mielestäni.

Täs pari kuvaa, ehkä niistä ymmärtää mitä meinaan:

[​IMG]

Jutta keskimmäisenä
[​IMG]
[​IMG]

Pyydän huomioimaan takareidessä näkyvän leikkausviillon yms. Näkyy myös muissa takakuvissa aika selkeästi. Ei varmasti mitään sääntöjen vastaista, mut mut...
[​IMG]
[​IMG]

Muitakin kuvia olisi, mut ehkä tää nyt riittää mun pointin todistamiseen. Mitä ootte mieltä, onko vähän pehmeempi edellen parempi suomalaisessa bikinifitneksessä, vai pitäiskö enemmän miettiä, mitä sitten muualla maailmassa, kuten MM kisoissa sit halutaan? Haluuko joku selittää mulle, mitä tossa on tapahtunut?

Let's block ads! (Why?)



Mihin on Suomen bikini fitness menossa?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire