vendredi 28 avril 2017

Syyrian sota, mitä meille kerrottiin ja kuinka se oikeasti meni

Juu, asioita selvitin jo aikaa sitten, tähän videoon törmäsin vasta ihan äskettäin ja koska se oli aika naseva kaikin puolin, niin laitoin tänne.
Googleen voi laittaa CIA, weapons, syria ja sitä rataa ja selvittää itse asioiden oikean kulun. Jopa jenkkimediassa nuo on avoimemmin esillä, hittejä tulee kyllä ihan New York Timesiin jne., et ei tää mitään valemedia juttua ole.
Tapaus on ns. ihan selvä.
Assad on muuten valovuoden edellä muita Lähi-Idän johtajia älykkyydessä, ja sanoisin myös rehellisyydessä. Tässä haastattelussa tulee todella ikävästi asenteellisia ja ikäviä kysymyksiä, ja selvittää hyvin. Vaikka haastattelijan oma hallitus varmaan enemmän vastuussa tuhoista, niin pysyy rauhallisena.


View: https://www.youtube.com/watch?v=7ItP5bLZ8H8

Ei Assadilla ollut mitään intressiä tuhota omaa maataan, ja vieläkin se sitä puolustaa. Eikä kukaan tavallinen syyrialainen olis tollaista sisällissotaa halunnut tietenkään, se oli ihan ok maa arabimaaksi ennen kuin Obama päätti että tuhotaan. Nyt ihan paskana ja jihadisteja väärällään.

Tämmöset sillä on vastassa:
"Iloitsin mestauksesta", twiittasi yksi naisista englanniksi elokuussa James Foleyn teloituksen jälkeen.
Jyrkkää materiaalia jakaa eri tileillään esimerkiksi ISISin videolla esiintynyt Hussein, Espoossa kasvanut suomensomali. Samoin hänen vaimonsa vaikuttaa aggressiiviselta. Hän on naisjihadisti, josta poliisi on aloittanut esitutkinnan nettiuhkausten takia."

http://ift.tt/2mbeQn7

En oo kuullu että yksikään syyrialainen olisi lähtenyt "taistelemaan" tuonne Assadia vastaan, ääri-islamisti roskaväkeä muista maista.Ja jenkit teki minkä pysty asetoimituksilla. Tää on Vietnam-Irak-Syyria, valtapolitiikkaa, dirty war.

http://ift.tt/2o2dLDl

Pikkuisen yksinpuheluksi menee, mutta asia on mielestäni sen verran tärkeä, kun kuollet lasketaan sadoissa tuhansissa niin..

Mielenkiintoinen artikkeli, joka taustoittaa Syyriaa v:sta 2006.

"WikiLeaks Reveals How the US Aggressively Pursued Regime Change in Syria, Igniting a Bloodbath

http://ift.tt/2pAHZub
"A December 13, 2006 cable, "Influencing the SARG [Syrian government] in the End of 2006,"1 indicates that, as far back as 2006 - five years before "Arab Spring" protests in Syria - destabilizing the Syrian government was a central motivation of US policy"
"In public the US was in favor of economic reform, but in private the US saw conflict between economic reform and "entrenched, corrupt forces" as an "opportunity." In public, the US was opposed to "Islamist extremists" everywhere; but in private it saw the "potential threat to the regime from the increasing presence of transiting Islamist extremists" as an "opportunity" that the US should take action to try to increase."

Obama voisi ojentaa rauhan Nobelinsa Trumpille, kun astuu sisään kansainväliseen oikeuteen syytettyjen penkille....
Eihän näin tule tapahtumaan koska USA on USA ja Obama on kaikkien lemmikki teki mitä tahansa.
Mutta tämä osoittaa että Trump on paljon enempi rauhan ja järjen mies kuin Obama.
[​IMG]

Let's block ads! (Why?)



Syyrian sota, mitä meille kerrottiin ja kuinka se oikeasti meni

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire