dimanche 1 novembre 2020

CBD/CBDa -öljy sekä muut valmisteet

Noin kuukauden nyt mennyt öljyllä, ensin Scandinavian Hemp ja nyt käytössä Sana Hemp, joka tuntuisi toimivan näistä kahdesta paremmin, ja on yli puolta halvempaa. Ahdistuneisuus ollut lähes kokonaan poissa jo pari viikkoa, ja olo on ollut todella rauhallinen.

Yöunetkin olleet nyt tosi hyvät, mikä tosin osaltaan johtuu siitä, että olen pystynyt jättämään kaljoittelun kokonaan pois, jolla aikaisemmin yritin lievittää ahdistusta.

Jo pari olutta illassa tekee unen laadusta aivan paskaa, ja voi johtaa ikävään noidankehään jossa huonot yöt johtaa ahdistukseen, joka johtaa lisääntyneeseen alkoholinkäyttöön, mikä johtaa vielä huonompaan unen laatuun jne. Eli ainakin olen Cbd öljyllä saanut tuon helvetin kierteen poikki.

Toinen ilmiö mitä olen huomannut että siedän taas kofeiinia mikä on mukavaa, koska tykkään kahvista. Monta vuotta sain jo pienestä määrästä kahvia, ja jopa kokiksesta levottomuutta, käsien vapinaa, yleistä huonovointisuutta ja aivan hirveetä ahdistusta. Nyt edes pari kuppia peräkkäin ei aiheuta mitään oireita, vain sellaista hyvää piristystä.

Suosittelen kyllä kokeilemaan cbd:tä varsinkin jos kärsii aihdistusoireista, mutta samalla kannattaa myös miettiä omaa elämäntapaa ja tottumuksia noin yleisesti.

Let's block ads! (Why?)



CBD/CBDa -öljy sekä muut valmisteet

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire