vendredi 15 juillet 2022

UFC on ABC: Ortega vs. Rodríguez (La 16.7.2022 UBS Arena, New York)

Mahtavaa, että tää tulee ihmisten aikaan. Mikäs sen parempi kun lomalla sippaillla olutta ja katsella töllöä.
Harmi, että Ashkabov jäi pois kortilta. Mutta onhan tuolla paljon mielenkiintoisia otteluja. Nämä nyt ainakin:

Simon vs. Shore

Molemmat hyvässä voittoputkessa kovassa painoluokassa. Kummatkin hyviä matossa mutta eri tavalla. Simon on enemmän vahva painija ja Shore taas enemmän tekninen bjj ukkeli. Pystyssä molemmat kehittyy hissukseen, mutta Simonilla on kyllä voimaa enemmän lyönneissä. Toivon kyllä Simonin voittoa kun se näyttää vähän inkkarilta. Shoresta on jotenkin jäänyt mauton ja hajuton kuva kokonaisuudessaan. Kiva nähdä kumpi ottaa voitolla askeleen topkymppiä kohti tai jopa sinne asti.

Burgos vs. Jourdain

Tää on sellanen etukäteen ajateltuna FOTN.Tässä matsissa tulee kyllä nyrkkiä nassuun vuoron perään. Veikkaan että Burgos häviää huonommalla tappeluälyllä sekä leualla. Olisi kiva nähdä pääsisikö Burgos kerrankin vähemmällä jos vaikka veisi edes pari kertaa Jourdainin matsissa mattoon. Muistini mukaan Jourdain välillä näyttänyt hemmetin hyvältä, mutta aina väliin tulee joku huonompikin esitys.

Ortega vs. Rodriguez

Todella kovanluokan matsi etukäteen ajateltuna. Kunhan ei vaan olisi viisi erää pystyssä ja Ortegan naama taas muussina ja kenties pari katkennutta kylkiluuta kyytipojaksi. Harmi kun se ei osaa yhtään painia. Sen jiujutsua olisi hauska katsella enemmänkin. Ja kyllä Yairin potkut on kanssa melkoisen hyvää viihdettä. Todella vaikea ennustaa voittajaa.

Murphy vs Tate

Uuh mama nyt on sexyt äidit nyrkit pystyssä. Laurenkin voisi tuosta vaan dominoida minua bodytriangle otteessa ja työntää samalla pitkää kieltä korvaani kuin mikäkin avaruusolio. Jotenkin vähän samantyylisiä ottelijoita ainakin omassa mielikuvassani (voi olla että olen väärässä). Sellasta vähän kankeen näköstä pystyä ja enemmän voimaa perustuvaa.Välillä sitten vähän pystypainia ja mattoon kun päädytään niin sitten aika jees Gnpeetä.Uskon, että tämän matsin vie se kumpi on motivoituneempi rankan viimeisen tappion jälkeen voittamaan ja on aktiivisempi osapuoli hyökkäämään.

Adblock test (Why?)



UFC on ABC: Ortega vs. Rodríguez (La 16.7.2022 UBS Arena, New York)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire