mardi 27 décembre 2016

Final Fantasyt

Tuntui tuolla osto/myynti puolella keskustelu yltyvän siihen tahtiin että pistetäänhän Fantasyille ihan oma threadi pystyyn.

Tänne kaikki väittely eri osien parhaimmuuksista, kysymykset, ihmetyksen aiheet, kaikki mahdollinen bs Final Fantasyyn liittyen.

Aloitetaan vaikka sitten näin tylsällä pelin pariin löytämis tarinalla:

Itse tuli Nämä löydettyä joskus kauan sitten kun jostain sai ensimmäisen osan lainattua, ei kiinnostanut sillon yhtään. Seuraavan kerran palasin aiheeseen VII osan tiimoilla, kaverilta lainasin kun kovasti ylisti, eikä silloinkaan vielä kiinnostanut yhtään. Ihan tyhmää kun veri ei lentänyt kokoajan, eikä minigun laulanut alusta alkaen.

Siitä vuosi eteenpäin olin kaverin luona käymässä ja taustalla pyöri hyvän näköinen moottoripyöräpätkä, Cloud hurjasteli prätkällä ja mätki porukkaa moralla nurin, katsoin silmät pyöreänä mahtavaa grafiikkaa ja päässä pyöri "pakkosaadatännenytheti". Lainasin VII osan kaverilta, pelasin läpi ja menin sen jälkeen ostamaan sen itselleni, siitä se sitten lähti. Pelisarja jonka parissa on tullut vietettyä ehdottomasti eniten tunteja.

VII ja VIII osat omasta mielestä parhaimmat näistä pleikkarin 1 & 2 konsoleiden peleistä, muut sitten sekalaisessa järjestyksessä perässä.

Tulipas turhaa tarinaa pelisarjan löytämisestä, mutta pitihän se peli jollain avata. :)

Let's block ads! (Why?)



Final Fantasyt

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire