lundi 26 décembre 2016

Kysymys maastavedosta jne.

ei ne ykköset jumiin vie tai riko, kun ei niitäkään tarvi rajoille asti viedä. hyvää ärsykevaihtelua ja hermoston kehittämistä myös perusharjottelun seassa. kyllä moni 10v urheillut jo tietää, tuleeko painolla vielä 1 vai 2 toistoo eli jos ottaa vaan semmosen tiukahkon ykkösen, kyllä se tarpeeksi paljon infoa tuo.

mitä pidempi sarja sitä huonommin se ennustaa maksimia. 3x90%, 5x85% on suht ookoot vielä ykkösen kertojiksi. sinänsä se maksimin tietäminen ei oo tarpellista, jos haluaa yleisesti voimailla ja ei se voimanostajallekaan niin tarpeellista tietoa ole. ajatuksena on kehittyä koko ajan ja sen tulis kyllä konkretisoitua ja osottaa tietyin muuttujin sitä eteenpäin menoa.

yksijakoinen on oikein hyvä jutsumiehelle myös ja samoin kaksjakonen. kaikenlaisia modailuja noihin voidaan aina tehdä sen mukaan mikä on ajankäyttö ja tavoite. ellei ne tulokset oo kehittyneet, kannattaisko asiaan pyytää hieman apua, ettei niin ota mukava harrastus päähän. itellä yli 25v voimavalmennusta takana, joulu tulossa, vink vink :D

Let's block ads! (Why?)



Kysymys maastavedosta jne.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire