mercredi 28 décembre 2016

Pystypunnerrus

Itse rupesin tuossa kuukauden päivät takaperin reenaile pystypunnerrusta uudemman kerran.
Paras sarja oli pari tuotta sitten hikinen, älyttömällä pompulla otettu 5 x 50, eli pystypunnertaminen ollut surkealla tasolla. Ei tullut kehitystä vaikka kuinka koitti egoilla :D Sittenpä se jäi koko liike jossain vaiheessa pois, kun ei kehitystä tullut.

Sali meni remonttiin kuukausi sitten ja siirryin treenaamaan tilapäiselle salille kaverin autotalliin. 3 x viikkoon otin pystärin mukaan. Aloitin tekemällä tyyliin yhtenä päivänä 10-15 x 25-30 kg ja toisena otin 5-6 x 25-40 kg pyramidina.
Yksi asia minkä muutin entiseen punnerteluun oli että otan jokaisen toiston ns. ykkösenä, kuoletan painon tuossa rinnalla ja siitä terävästi ylös.

Tällä tavalla sain tuon liikkeen menemään todella hyvin perille olkapälle. Ja tuo apinaote kannattaa myös ehdottomasti ottaa mukaan.

Jokin voimapiikki tuosta seurasi sillä tämän viikon alussa, kun palasin oikealle salille ja tein siellä pystypunnerrusta, niin meni 50 kilolla suhteellisen helppo kutonen. Todella positiivinen yllätys henkilölle, joka on surkea punnertamaan :) Tuosta on hyvä jatkaa.

Suosittelen kokeilemaan tuo apinaote, painojen vaihtelu ja painojen kuolettaminen, voi olla apua :)

Let's block ads! (Why?)



Pystypunnerrus

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire