dimanche 29 janvier 2017

Bellator 172: Fedor vs Mitrione 18.2.17

En antais liikaa painoarvoa edelliselle fedjan matsille. Siinä sattu vahinko,mutta kuitenkin näytti vielä sydäntä ja halua nousta sieltä paskasta. Toki ikä tekee tehtävänsä plus monet kovat sodat, mutta näkisin fedjalla olevan ihan hyvät saumat voittaa matsi mikäli käyttää potkujakin seassa eikä hae pelkkää tyrmäystä. En näin fanina usko Fedorin tason olevan tuo mitä viimeisimmässä matsissa nähtiin. Toki häkissä fedjalla on karmiva recordi, mutta toivotaan parasta.

Suurin mielenkiinto itselle on, että hakeeko sambo/judo heittoja, joista loistavalla lantion hallinnalla hyvään positioon hakemaan GnP:tä. Saattaahan se olla, että esim selkä tai kädet on niin paskana ettei noita enää edes hae. Kädethän on olleet aiemminkin ja saattaisi olla ettei kestäisi paljoa ohi lyödä GnP:tä vanhaan malliin.

Mielellään Fedorin matseja aina katsoo, koska niissä on melkein aina draaman kaari ollut kohdillaan, mutta kieltämättä hieman hirvittää tämä pelkästään pystyssä tyrmäystä hakeva Fedor. Tämä matsi kertoo varmasti paljon jatkosta. Vielä kun kerran näkisi sen monipuolisen Fedorin ottelemassa...

Let's block ads! (Why?)



Bellator 172: Fedor vs Mitrione 18.2.17

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire