lundi 30 janvier 2017

Parisuhde-uutiset. Hyvät, pahat ja hullun hauskat

Kerätään tähän ketjuun erilaisia uutisia mitkä liittyvät parisuhteeseen, sen syntymiseen, loppumiseen ja muuhun hauskaan säätämiseen. Itse repesin tänä aamuna alla olevalle uutiselle..

Mitä varakkaampi mies, sitä useammin nainen saa orgasmin

19.01. - 10:08 (Luotu: 10:06)

Orgasmin saamiseen liittyy monta tekijää, mutta raha on niistä tärkein, väittää brittitutkimus

Mitä enemmän miehellä on varallisuutta sitä useammin hänen seksikumppaninsa saa orgasmin. Näin väittää brittitohtori Thomas Pollet, joka on juuri saanut valmiiksi tutkimuksensa naisen orgasmin ja miehen varakkuuden yhteyksistä.

- Naisen orgasmien lukumäärä kasvaa miehen tulojen mukana, tohtori Pollet sanoo brittilehti The Timesin verkkopalvelussa.

Tutkimuksesta keskustellaan varmasti paljon, sillä se esittää naisen olentona, joka luonnostaan etsii kumppania joka antaa parhaat mahdolliset eväät myös taloudelliseen hyvinvointiin.

Pollettin mielestä kyseessä on naiseen sisäänrakennettu evolutiivinen sopeuma, joka ajaa naista valitsemaan miehen paljolti tämän varallisuuteen perustuen.

Orgasmin tarkoitus vielä epäselvä
Naisen orgasmin tarkoituksesta ei ole vielä päästy yksimielisyyteen, sillä lisääntymisen kannalta sillä ei ole juurikaan merkitystä. Nainen voi tulla raskaaksi riippumatta siitä, minkälainen hänen orgasminsa laatu on.

Tohtori Pollettin tutkimuksessa oli mukana 5 000 kiinalaista naista eri puolilla maata. Kyselytutkimuksessa tiedusteltiin monista eri asioista, mukaan lukien seksielämästä.

Kiinalaistutkimuksessa oli mukana 1 534 naista, joilla oli mieskumppani. Näistä naisista 121 sai aina orgasmin aktin aikana. 408 sai orgasmin "usein". 762 sai orgasmin "joskus" ja 243 sai orgasmin "harvoin" tai "ei koskaan".

Pollettin mukaan orgasmin saamiseen liittyi monta tekijää, mutta raha oli niistä tärkein.

Samansuuntaisia tuloksia on saatu vastaavissa länsimaissa tehdyissä tutkimuksissa.

Vesa Vanhalakka

Linkki alkuperäiseen uutiseen

Tämmöisellä lähdettiin maanantai aamuna liikenteeseen.. :D Huonoja uutisia siis persaukiselle.. Hah hah haa! :hyper:

Let's block ads! (Why?)



Parisuhde-uutiset. Hyvät, pahat ja hullun hauskat

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire