dimanche 18 octobre 2020

Penkki+mave ohjelma

Kyykyn ja vedon moni laittaa yhteen sumppuun muutenkin niin kohdistaa vaan ne treenit enemmän vedolle ja penkkiä sit normaalisti. Soveltaa vaan johonkin mieleiseen systeemiin. Minä tykkään ja suosittelen conjugate/concurrent tyyppistä rakennetta mutta se on vaan minä.

Yläselkää tarvitaan molempiin niin mavetreeni olisi varmaan lähinnä alaselkää, pakaraa ja takareisiä. Boksikyykky kipurajan yläpuolella ja reilusti taakse istuen on myös hyvä, jos vetää sumona niin melkein sama liikekin. Vaikka pelkästään ssb:llä tai mutkatangoilla jos sellaisia on käytettävissä, säästyy olkapäät punnertamiseen.

Itse tekisin vetoja ja sen variaatioita vaan kerran viikkoon ja maksimaalisena 2-3vk välein. Riippuu vähän ohjelmatyypistä ja että onko miten luotu vetämään. Sarjoja pystyy varmaan tekemään kahdesti viikkoon mutta ainakin minun penkkaajan välityksillä vedot lattialta on saatanan raskasta eikä toistot auta juuri mitään vaan lämpimien jälkeen kaikki on ykkösiä. Korokkeilta vedän sarjojakin mutta enemmän bodausmielessä.
Mave on muutenkin sellainen liike jossa ensimmäinen toisto on kriittisin ja vaikein joten sitä on hyvä harjoitella. Ei auta maksimivetoon mitään jos toinen toisto on aina se paras.

Kannattaa myös ottaa asiakseen kehittää perinteistä ja sumoa.

Let's block ads! (Why?)



Penkki+mave ohjelma

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire