mardi 13 octobre 2020

Pok Biil

Tosiaan tuo on käytännössä mahdotonta tarkistaa, kuka on ammattilainen ja kuka ei. Sama ongelma tuli jo olympialaisissa aikaa sitten. Sekinhän oli alunperin tarkoitettu vain amatöörikisaksi ja mm. Paavo Nurmi hylättiin, kun oli saanut rahapalkkioita jostain juoksukisoista.

Hyvä puoli tässä on se, että kisojen taso on tosi korkea. Mukana on joka vuosi muutamia oikeasti isoja nimiä, kuten Superbon Banchamek, Petchboonchu, Artem Levin tai vastaavia. Ei joka vuosi joka sarjassa, mutta heitä on siellä. Sen takia sinne ei muutenkaan osallistu mitään hippaheikkejä, kun useimmat ymmärtävät, että siinä voi käydä todella huonosti, kun Artem Levin tykittää polvea päähän jollekin puuhastelijalle. Lähtökohtaisesti jokainen ottelija on sellainen, että kykenee ainakin kunnialliseen taisteluun ketä hyvänsä vastaan maailmassa.

Ottelijamäärät sarjassa ei ole tämän takia valtavan isoja vaan miestenkin sarjoissa on usein vain se noin 8 ottelijaa. Tästä joskus seuraa se, että mikäli ensimmäisen kierroksen vastustaja ei pääse painoihin tai sairastuu, voi pronssin saada ilman otteluvoittoa. Varsinkin miesten sarjoissa jokainen otteluvoitto on kova suoritus ja ne voivat kertoa ottelijan tasosta enemmän kuin lopullinen sijoitus, johon arpaonni usein vaikuttaa.

Mode: Keskustelkaa vapaasti. Tarvittaessa siirrän juttuja yleisalueelle. Niin kauan kuin ne vielä liittyvät kisoihin, joihin Pok on menossa, olkoot täällä.

Let's block ads! (Why?)



Pok Biil

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire