mercredi 27 janvier 2021

Petra Olli

Siksi että:

1. Olli on nyt Olympiakomitean täydellä apurahalla, joka on 20 000€ verottomana. Tämä on suurempi kuin SVOL:n koko valtionavustus on koskaan ollut. Painiliiton vationapu on 335 000€, mikä mahdollistaa mm. kisamatkojen ja leiritysten tukemisen. Painissa on myös ammattimaisia kilpavalmentajia tukemassa kärkiottelijoiden uraa.

2. Olli on juuri voittanut maailmanmestaruuden painissa ja valmistautuu Olympialaisiin, jotka ovat vajaan 2 vuoden kuluttua. Hän on käytännössä nyt Suomen paras olympiamitalitoivo ja muutenkin kesälajien maan ykkösurheilija. Matseja näytetään Ylellä suorana ja niiden tieltä perutaan muuta ohjelmistoa. Näkyvyys on sitä luokkaa, että kutsu linnanjuhliin lienee odotettavissa ja sponsoreita tuskin on vaikea löytää.

3. Vapaaottelussa Olli olisi 0-0 -listainen Cagen esikortin ottelija. Ottelupalkkiot (veronalaista tuloa) tässä vaiheessa ovat pikemmin satasia kuin tonneja. Sponsoreille tarjottava näkyvyys kutistuisi noin 99%. Lisäksi valmennus siirtyisi ammattipohjalta harrastepohjalle, kun Suomessa ei käytännössä ole mahdollisuuksia täysammattimaiseen vapaaottelun kilpavalmennukseen.

Eihän tuossa ole mitään tolkkua ja ihmettelen, miten joku voi noin huonon idean edes saada päähänsä.
:kuola::kuola::kuola:

Let's block ads! (Why?)



Petra Olli

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire