lundi 18 janvier 2021

Vapaat painot

Samalla painolla voi tehdä mutta tavoitteena sitten enemmän toistoja tai sarjoja. Pienissä eristävissä liikkeissä/laitteilla voi myös koittaa tehdä haastavammalla tavalla. Kannattaa kuitenkin jo alkaa miettimään jotain järjestelmällisempää ohjelmaa, ei pelkästään lista samoja liikkeitä ja 3x10 perään. Täällä ja pitkin palstaa on hyviä paikkoja mistä aloittaa ja internetin anti on loputon. 3-4 treeniä viikossa yleensä toimii hyvin suurimmalle osalle, jos vaan arki sallii. Vapaita painoja ja kuormia ei pidä pelätä, kunhan edes muutaman videon katsoo kustakin liikkeestä ja ihan tärkeimmät muutamat perusasiat huomioi. Isommat riskit on näillä keleillä kävellä ulkona.

Ruokavalio on kunnossa ja syön aika paljon/sopivasti omasta mielestäni. Ruokani ei ole pikkuannoksia vaan kunnolla ruokaa.

Tämmösiä suhteellisia määreitä ei kannata käyttää vaan opettelee laskemaan makrot ja kalorit riittävällä tarkkuudella. Numerot ei valehtele.

rasvaprosenttia alemmaksi mikä on aloittaessani ollut 24.2 kg. Lihasmassa 24.3 kg.

Ei merkkaa mitään, katso mieluumin vaikka peiliä ja mittanauhaa. Vaakakin sillä varauksella että siitä ei turhaan stressaa, voi lähinnä seurata muutoksia eikä absoluuttista lukemaa.

kasvattaa lihasta ja saada kiinteämpi vartalo sekä rasvaprosenttia alemmaksi

Kehotan valitsemaan jomman kumman tavoitteen kerrallaan.

Let's block ads! (Why?)



Vapaat painot

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire