mercredi 29 mars 2017

Jalkapallokausi 2016-17

Atletico Madrid sitten:

Sisään: Kevin Gameiro, Axel Werner, Sime Vrsaljko, Nico Gaitan ja Diogo Jota. Gameiro tälläsi viime kaudella Sevillassa liki 30 maalia, joten lienee ihan asiallinen vaihtoehto ja paikkaaja Griezmanille. Myös Barca olisi halunnut Gameiron, mutta mies itse valitsi Atleticon, koska sanoi että olisi tuskin saanut MSN-trion takana säännöllisesti peliaikaa. Werner on nuori maalivahti, jonka rooli on minulle kysymysmerkki. Lähtökohtaisesti Jan Oblak pelaa kunnossa ollessaan jokaisen Atleticon pelin, joten mies on luultavimmin kolmosmaalivahtina. Voisikohan päätyä lainalle jonnekin? Vrsaljko pelasi Kroatian joukkueessa EM-kisoissa oikeana laitapakkina. Tuo hyvän vaihtoehdon Juanfranille, joka viime kauden oli aika lailla yksinään kyseisellä tontilla. Gaitan ja Jota ovat keskikenttäukkoja, joista mulla ei ole tarkempia tietoja.

Ulos: Leo Baptistao, Joshua Guilavogui ja Jesus Gamez. Luciano Vietto ja Mathias Kranevetter lainattiin muualle.

Lisäksi useamman pelaajan lainasopimukset päättyivät, ja paluu Vicente Calderonelle on edessä. Pahasti flopannut Alessio Cerci muun muassa on yksi heistä. Fernando Torres siirtyi pysyvällä siirrolla Atleticoon oltuaan joukkueessa edelliset 1,5 kautta lainalla.

EDIT: Just luin uutisen, että John Stones siirtyi 56,5 miljoonalla eurolla Evertonista ManCityyn. Aikaisemmin tänään Paul Pogban siirto Unitediin varmistui.

Let's block ads! (Why?)



Jalkapallokausi 2016-17

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire