vendredi 31 mars 2017

Lemmikin sairaudet ja leikkaukset yms

Startaas tänne tällainen ketju. Tänne siis hyvä kerätä keskusetelut kun lemmikkin on sairaana tai kun se on leikattu (esim. tosi yleiset kastraatiot) ja toipuu siitä.

Toivoisin kuitenkin, että tästä ei tehdä mitään koirien lonkkaongelmian puintiketjua, se aihe kun itsessään on varmasti oman ketjunsa arvoinen. Muuten siis sellainen leikkaus tai sairasu kuuluu tänne, mutta aiheesta ja rotujen ongelmista lienee järkevin vääntää toisalla.

Mutta joo, meillä tuo viimekesän tyttökissa siis kävi tuon kastraatioleikkauksen perjantaina. Leikkaus lienee mennyt hyvin, kissa vaan on aika apaattinen vieläkin. Johtunee mitä suuremmilta osin tuosta "kortsusta" jota joutuu pitämään päällään. Se haittaa sen liikkumista.

Kipeä se oli vielä viikonloppuna. Mutta nyt antaa koskea mahaansa. Syö ihan kohtalaisesti.

Eli tänne vaan tarinat ja toipumiset ja kysymykset. Jos tänne vaikka saisi asiallisia vastauksia ilman että ainut vastaus on että "vie eläinlääkäriin". Toki tuo on aina se oikea, mutta se ei välttämättä sunnutai-iltana onnistu ja lemmikin omistaja aina huolissaan lemmikkinsä sairastaessa, ne kun on aika huonoja kertomaan mikä on vaivana. ;)

Let's block ads! (Why?)



Lemmikin sairaudet ja leikkaukset yms

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire