vendredi 31 mars 2017

Miehelle tulosta baarissa - lyhyt oppimäärä

Pelimiesketjussa jo hieman sivuttiin tätä aihetta, mutta sen mielenkiintoisuuden vuoksi(turha väittää vastaan :D ) ajattelin avata oman threadin. Tarkoituksena on jakaa ajatuksia ja kokemuksia, jotta mahdollisimman moni pääsisi tutustumaan tuohon luomakunnan ihastuttavimpaan olioon, eli naiseen. Kirjoittelin tähän joitain omia ja kavereiden havaintoja, jotka ainakin itselläni ovat toimineet. Nykyään tosin seurustelen, joten niille ei ole ollut vähään aikaan tarvetta. Ei kannata ottaa liian vakavasti näitä vinkkejä ;) Huomatkaa, että teksti keskittyy baariympäristöön.

Kaiken lähtökohtahan on siisti pukeutuminen ja hyvä tuoksu, että ne ekana kuntoon. Tämän jälkeen voit siirtyä eteenpäin...

Mitä naiset tulevat tekemään baariin sinne tekemään? - Pitämään hauskaa tietenkin. Ei siis kannata puhua politiikasta tai tulevaisuuden energianlähteistä, vaan pitää jutut sellaisella kevyellä tasolla. Ei mielestäni haittaa, vaikka avaisi keskustelun jollain kliseellä, kuten "mitä kuuluu?" tai "mennäänkö tanssimaan?" Asenne on tärkein. Ensinnäkin pitää olla juurikin itsevarma, katsoa silmiin, hymyillä ja olla vakuuttava. Voi tarjota kättä tanssiin hakiessa tai tulla hieman tavallista lähemmäs naista. Mutta: itsevarmuuden ja röyhkeyden välillä on vain hieno viiva. Ei siis kannata suututtaa :) Pitää näyttää siltä, että ilman muuta tulen juttelemaan sulle tai mehän jo ollaan menossa tanssimaan. Jos on tietty pilke silmäkulmassa ja antaa itsestään mukavan vaikutelman, voi sanoa melkein mitä vaan... Vaikka itsevarmuus onkin tärkeää, pitää muistaa olla myös kohtelias.

Edellisen lisäksi pitää olla sopivasti miehekäs, mutta toisaalta se ”kiva poika” joka ymmärtää naisia. Esim 100kg:n bodarin kannattaa korostaa sitä kivaa puolta ja vähän ruikelomman toista puolta. Kuitenkaan ei saa esittää liikaa, sillä harva osaa näytellä täysin erilaista luonnetta kuin on.

Valitettavasti yleisin tapa hakea(hakeutua) naista tanssimaan baareissa, on mennä lähelle tanssimaan ja toivoa, että nainen tulee lähemmäs. Jos ei tule, hivuttaudutaan niin lähelle, että nainen yleensä menee kauemmas. Paljon paremmin toimisi, jos sanoisi jotain kivaa ja katsoisi sitä seuraavan reaktion.

Jos miettii baarista saavansa seuraa, niin ei kannata mennä jokaiselle vastaantulevalle juttelemaan, vaan valita pari-kolme omalle tasolleen sopivaa kohdetta ja panostaa näihin. Jokaiselle pitää mennä sillä asenteella, että ”haluan vain sut ja juttelen vain sulle.” Jotenkin antaa itsestään paremman vaikutelman, kun juttelee ”tuoreena”. Jos ei tulosta tule kolmen jälkeen on parempi keskittyä muihin juttuihin, koska uusia iltoja tulee aina.

Ei siis saa olla epätoivoinen. Koskaan baariin mennessä ei saisi ajatella saavansa sinä iltana. Naiset on kuin eläimiä:)D), ne vaistoaa jos oot liian tyrkky. On fakta, että tietty välinpitämättömyys tepsii, eli pitää olla kiinnostunut, mutta silti hieman kylmä. Toisekseen pieni kiusoittelu ei ole ollenkaan pahasta. En tiedä kertooko se itsevarmuudesta vai pikku tuhmuudesta, mutta harva siitä oikeasti suuttuu. Tässäkin on tietenkin kohtuus tärkeää. Tuskin kukaan nainen haluaa kuulla alapääjuttuja ihmiseltä, jonka on juuri tavannut. Kohtuuden rajoissa siis… Kiusoittelu kuitenkin vasta, kun olet päässyt vähän paremmin juttuun

Sitten… pitääkö naista kehua. - Mielestäni ei liikaa. Vähänkin hyvännäköinen nainen on kuullut elämänsä aikana niin paljon kehuja, että tietää(yleensä) olevansa hyvännäköinen. Jos haluaa kehua niin kannatta huomioida seikat, joihin miehet eivät yleensä kiinnitä huomiota, esimerkiksi vaatteet, korut, hiukset… Se jos mikä kertoo tyylitajusta ja on aina plussaa. Sitä paitsi kaikki naiset tykkäävät puhua näistä jutuista.

Tuli vielä sellainen juttu mieleen, että yksinäinen mies baarissa on aina epäilyttävää. Jos nainen kysyy oletko yksin, pitää keksiä peitetarina esimerkiksi kuinka kaveri 15min ennen lähtöä päätti perua tai vastaavaa.

Aiheesta voisi näköjään kirjoittaa vaikka kirjan:) En todellakaan sano olevani mikään gigolo tai kaikkitietävä näissä asioissa. Suurin osa on aika itsestäänselvyyksiä, mutta kannattaa peilata niitä omaan käytökseen, jos haluaa, että flaksi käy.

Keskustelua kiitos:) Naisellisetkin kannat ovat erittäin tervetulleita!

Let's block ads! (Why?)



Miehelle tulosta baarissa - lyhyt oppimäärä

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire