dimanche 26 mars 2017

Jalkapöydän kipu potkiessa (thainyrkkeily)

Moi,

Tässä noin kuukausi takaperin thainyrkkeilyharjoituksissa satutin jalkapöytäni. Epäonnekseni vastustaja sai torjuttua alapotkun siten, että jalkapöytäni mäjähti voimalla suoraan häntä sääriluuhun. Tunsin, että nyt sattui, mutta adrenaliinihuuruissani jatkoin erän loppuun ja vasta sitten voimakas kipu pakotti minut pakastimelle kylmäpussia hakemaan.

Jalkapöytä ja nilkka oli pari päivää aivan helvetin kipeä ja kovasti turvoksissa. Ei pystynyt ajaa autoa, joten väkisin nilkutin bussipysäkkien väliä koulumatkallani. Vähitellen se sitten parani viikon aikana siten, että tavallisessa kävelyssä ei oireillut enää ollenkaan. Viikon levon jälkeen palasin treeneihin ja päditreeneissä jalkapöytä alkoi taas vaivata ja piti jättää takajalan potkut kokonaan väliin. Nyt kuukausi vamman syntymisen jälkeen ei vieläkään kestä potkimista, muuta kestää rasitusta kyllä.

Ja kyllä, tiedän että pitäisi potkia säärellä. Mutta vaikka siinä tohinassa säärellä onkin suurin vastuu, ottaa se jalkapöytä silti osumaa. Väkisinkin.

Onko kellään kokemuksia vastaavanlaisesta vammasta ja miten siitä on selvitty? Olen nyt viivytellyt lääkärissäkäyntiä, koska opiskelijana mun lompakko on muutenkin turhan kevyt. Ehkäpä se kohtapuoliin on pakko käydä näyttämässä tohtorille...

terv. G

Let's block ads! (Why?)



Jalkapöydän kipu potkiessa (thainyrkkeily)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire